عینک آفتابی زئینکر

عینک آفتابی زئینکر

ZWINKER

عینک آفتابی زئینکرتولید و ساخت آلمان است .

پلاریزه

این مدل لنزها با یک فیلم شیمیایی خاصی پوشیده شده‌اند که تششع را کاهش می‌دهند. تششع زمانی به وجود می‌آید که نور خورشید به سطح آب یا سطح جامدی برخورد می‌کند و بازتاب می‌یابد. لنزهای پلاریزه با خنثی کردن این تششعات، به شما امکان دید بهتر با وضوح بالاتری از اجسام را می‌دهند و هم‌چنین به کم کردن اشعه‌ی خطرناک UV (فرابنفش) نیز کمک می‌کنند.

پلاریزه شدن (دو قطبی شدن) چگونه عمل می‌کند انوار خورشید در هر جهتی ساطع می‌شوند، بنابراین وقتی که یک اشعه به سطحی صاف برخورد کند، نور بازتاب داده شه به چشم‌ها برخورد می‌کند، سایز آن درشت می‌شود و باعث تابش خیره کننده‌ای می‌شود. این درخشش به اصطلاح کور کننده است، میزان دقت بینایی شما را کم می‌کند، رنگ‌ها را تغییر می‌دهد و حتی به صورت موقت باعث نابینایی می‌شود. درنتیجه جالب نیست! عینک‌های معمولی فقط برای کاهش میزان نوری که عمودی و افقی به شیشه آن برخورد می‌کند تنظیم و ساخته شده‌اند. اما این فیلتر شیمیایی که روی لنزهای عینک‌های پلاریزه قرار دارد، نورهایی که به صورت افقی به شیشه برخورد می‌کنند را جذب کرده و به امواجی که عمودی هستند اجازه‌ی عبور می‌دهد. به دلیل عبور یک طرفه نور از لنزهای پلاریزه، درخشندگی و تششعع حذف می‌شود.ادامه تست های پلاریزه را بخوانید

راهنمای خرید عینک آفتابی

در این مقاله نکات لازم برای انتخاب یک عینک آفتابی مناسب را که از چشم های شما در برابر اثرات مضر نور آفتاب مخافظت کند، بیان می کنیم.

عینک آفتابی وسیله  ای ضروری برای حفاظت از سلامت چشمان شما و بافت های اطراف آن است.

 در اینجا آنچه را که لازم است درباره یک عینک آفتابی مناسب و چگونگی انتخاب و خرید آن بدانید، برای شما بیان می کنیم ادامه مطلب خرید عینک آفتابی

uv400؟

نور فرابنفش به مانند امواج رادیویی، پرتوهای گاما، پرتوهای ایکس و مادون قرمز نوعی تابش الکترومغناطیسی می باشد. نور فرابنفش که از خورشید سرچشمه می گیرد، برای انسان ها قابل مشاهده نیست. این نور که باعث درخشش پوسترهای مشکی روشن می شود، در آفتاب سوختگی و برنزه شدن نقش دارد. قرار گرفتن بیش از حد در مقابل تابش فرابنفش برای بافت های زنده مضر است. به گزارش بیگ بنگ، تابش الکترومغناطیسی در قالب موج یا ذره با فرکانس ها و طول موج های مختلف انتقال می یابد. این دامنه وسیع از طول موج با عنوان طیف الکترومغناطیسی (EM) شناخته می شود. این طیف بر حسب کاهش طول موج و افزایش انرژی و فرکانس به هفت قسمت تقسیم می شود. از عناوین متداول می توان به امواج رادیویی، ریز موج ها، مادون قرمز، نور مرئی، فرابنفش، پرتوهای ایکس و پرتوهای گاما اشاره کرد. نور فرابنفش در دامنهٔ طیف الکترومغناطیسی و در بین نور مرئی و پرتوهای ایکس جای می گیرد. این نور دارای فرکانسى در حدود 3×1016 تا 8×1014 هرتز و طول موجی معادل 10 تا 380 نانومتر می باشد. بر اساس دستورالعمل تابش فرابنفش نیروی دریایی آمریکا، نور فرابنفش به سه بخش فرعی تقسیم می شود: UVA یا نزدیک به فرابنفش ( با طول موج 315 تا 400 نانومتر )؛ UVB ( با طول موج 280 تا 315 نانومتر )؛ و UVC ( با طول موج 180 تا 280 نانومتر). بر طبق این دستورالعمل، گاهی اوقات تابش هایی با طول موج 10 تا 180 نانومتر خلا نامگذاری می شوند. هوا مانعی برای این طول موج ها به شمار می آید ومفقط توان انتشار در خلا را دارند.

https://ordibehesh.com/files/static/771-g6pf6yhltcpgew.jpg

اشتراک گذاری:

نظر بدهید